Navigation Menu

SEVGİLİM VE DEV BALIKLAR


Sevgilim dev balıklarla yüzüyor, çok cesaretli, tamam tamam arada korktuğu da oluyor kabul edelim. Eğlenceli bir günün videosu.


Villamızın balkonundan balıklarımızı bisküvi ile besliyorum, insan bu şekil görünce suya girmeye korkuyor, ama suyun içi bir cennet, ilk gördüğün balıktan veya mercan dan sonra artık çıkmak istemiyorsun.

Biz çok eğlendik, bunları çekerken blog yazmak aklımda bile yoktu, iyi ki her anımızı kaydetmişiz şimdi yayınlamak nasip oldu , umarım izlerken en az bizim kadar eğlenirsiniz.

3 yorum:

  1. gercekten mukemmel boyle bi tatilin maliyetinin ne oldugunu ogrenmek ayip olurmu bilmiyorum ama bizde dusunuyoruz acaba 12 bin tl yeterlimi 1500 tl ye yemek 500 tl ye yunus turu olmasada olur mesela ama geri kalan hersey icin az ingilizcem var brezilyada yasiyorum portekizcebiliyorlarmi ing cok iyi degil o yuzden ahttokdemir@gmail.com cevap atar saniz sevinirim simdiden gercekten cok sanslisiniz hersey icin tesekur ederim .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vereceğim rakamı baz almanız yanlış olur çünkü ; biz Temmuz ayında gittik , oranın düşük sezonu olduğundan rakam diğer zamanlara göre daha makul, ikinci husus balayı çifti olduğumuzdan orada harcayacağımız birkaç şey daha otelin hediyesiydi(akşam yemekleri+balık tutma aktivitesi+öğle yemeği...vs gibi) AmaVereceğim rakamı baz almanız yanlış olur çünkü ; biz Temmuz ayında gittik , oranın düşük sezonu olduğundan rakam diğer zamanlara göre daha makul, ikinci husus balayı çifti olduğumuzdan orada harcayacağımız birkaç şey daha otelin hediyesiydi(akşam yemekleri+balık tutma aktivitesi+öğle yemeği...vs gibi) Ama yine de fikir olması amacıyla yazayım ; Temmuz 2013 için; 15.200 TL (Tur şirketine yaptığımız ödeme) + 1.750 Usd (Adadaki aktiviteler)
      yine de fikir olması amacıyla yazayim ; Temmuz 2013 için; 15.200 TL (Tur şirketine yaptığımız ödeme) + 1.750 Usd (Adadaki aktiviteler)

      Sil
  2. ayrica hanimim kapali yanliz tesettur mayosu kullanmayi dusunuyoruz ne dusunuyorsunuz zaten helale harama dikkat eden bi ulke

    YanıtlaSil

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar